Follow your Sun | Follow your Sun Workshop 31/08/2016
17593
post-template-default,single,single-post,postid-17593,single-format-video,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Follow your Sun Workshop 31/08/2016

Op 31 augustus vond onze eerste workshop plaats in Amsterdam, bij Knowmads Alternative Business School. Dankzij een fijne groep deelnemers hadden we een hele leuke en leerzame avond. Opnieuw realiseerden we ons hoe graag we werken met jonge mensen die besluiten te beginnen met het volgen van hun Zon. Bekijk een korte impressie van de sessie die in het teken stond van ontdekken, creëren en reflecteren. De volgende sessie zal plaatsvinden in december. Stay tuned!

Geen reactie's

Geef een reactie