Wat als jij jouw Zon zou volgen? - Follow your Sun | Voor het basisonderwijs
17402
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17402,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
Wij bouwen aan een bewuste generatie

Wij bouwen aan een bewuste generatie

WAT ALS JIJ JOUW ZON ZOU VOLGEN?

IEDER KIND LATEN STRALEN

Leerlingen krijgen meer (zelf)vertrouwen door te leren hoe ze hun natuurlijke talenten kunnen inzetten voor een stralende wereld

Wij geloven dat kinderen het meest gelukkig zijn wanneer zij al van jongs af aan leren om vertrouwen te hebben in zichzelf. Wanneer kinderen niet zichzelf kunnen zijn en hun potentieel niet wordt benut, zijn zij verdrietiger en functioneren ze slechter. Dit kan leiden tot pestgedrag, agressie, angst, stress, depressie, (emotionele) uitputting, onzekerheid en burn out’s die op steeds jongere leeftijd worden vastgesteld.

Follow your Sun heeft daarom een lessenreeks van 10 lessen ontwikkeld. Kinderen krijgen hierin de mogelijkheid hun unieke talenten ontdekken en om volledig zichzelf te zijn. Hierdoor krijgen kinderen een positiever zelfbeeld en leren ze op een meer liefdevolle en bewuste manier met elkaar om te gaan. En dat noemen wij een wereld die straalt!

HET DOEL

Kinderen leren om vertrouwen te hebben zichzelf en in anderen

In de drukke levens van kinderen, soms vol moeilijke omstandigheden, lijkt er weinig ruimte te zijn om stil te staan bij wie zij zijn, waar ze blij van worden, en wat de unieke talenten zijn die zij in kunnen zetten. Follow your Sun geeft kinderen de ruimte om hun talenten te ontdekken en om zichzelf te zijn. Lees hier meer over ons doel

LESPROGRAMMA

Tien lessen

ONZE AANPAK

Wij geloven in maatwerk

Ieder kind en iedere groep is uniek. Wij vinden het dan ook belangrijk dat een lessenreeks op maat wordt gemaakt.  Dit betekent dat het programma in samenwerking met de schooldirectie en docenten wordt ontwikkeld,  op basis van een intakegesprek waarin specifieke behoeften en mogelijkheden worden besproken. Lees hier meer over onze aanpak.

ONZE VISIE

Om ons heen zien we veel (jonge) mensen die niet meer in zichzelf, in elkaar en in onze samenleving geloven. Volgens ons vraagt deze tijd om vertrouwen in plaats van angst, en om bewustzijn in plaats van haast en stress. Om deze tijd en aandacht te creëren heeft Follow your Sun tien lessen in talentontwikkeling en het vergroten van zelfvertrouwen ontwikkeld. Gedurende deze lessenreeks reflecteren jonge mensen op wie ze zijn, leren ze te vertrouwen op hun eigen talenten en ontdekken ze dat ze deze kunnen inzetten om samen een stralende wereld te creëren. Lees hier meer over onze visie.

OPRICHTERS

Kiymet en Myrthe

Follow your Sun is opgericht door Kiymet Schipper en Myrthe Oostenbach. In 2016 besloten wij onze eigen Zon te volgen, en we inspireren anderen graag om hetzelfde te doen. Lees hier meer over ons en onze achtergrond.

KERNWAARDEN

Hier staan wij voor

Bewustzijn

Vertrouwen

Veiligheid

Betrokkenheid

Positiviteit

Flexibiliteit

ONZE FILOSOFIE

De Zon brengt het licht, de warmte en de energie die iedereen nodig heeft. Jouw Zon staat voor jouw dromen. Het is een metafoor voor de dingen die jou energie geven en waarvan je gaat stralen. Kortom: het leven dat het beste bij jou past. 

Wanneer jij jouw Zon volgt, maak je bewuste keuzes die ervoor zorgen dat jij kunt doen wat je het liefste zou willen doen. Door deze positieve energie te delen met de wereld om je heen zul je merken dat je niet alleen jezelf, maar ook anderen kunt laten stralen. Lees hier meer over onze visie.

BLOG

We schrijven blogs over onze avonturen, ervaringen en uitdagingen.

Voor vragen, suggesties, een verzoek of idee: mail naar info@followyoursun.nl

Kiymet Schipper

kiymet@followyoursun.nl

06 52 19 00 67

Myrthe Oostenbach

myrthe@followyoursun.nl

06 52 25 27 01