Wat als jij jouw Zon zou volgen? - Follow your Sun | Oprichters
17405
page-template-default,page,page-id-17405,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Oprichters

Follow your Sun is in 2016 opgericht door Kiymet Schipper (1990) en Myrthe Oostenbach (1992).

Myrthe Oostenbach

Creatief ontwerp & ontwikkeling

Ontmoet Myrthe

Hier zouden we je kunnen vertellen over onze professionele en academische achtergrond. We zouden bijvoorbeeld kunnen zeggen dat Myrthe een Bachelor heeft afgerond in Internationale Betrekkingen & Organisaties en dat zij learning experiences heeft ontwikkeld voor het Centre for Innovation van de Universiteit van Leiden. We zouden kunnen delen dat Myrthe voorzitter was van de Nederlands-Ghanese Stichting Meet Kate, dat ze de blog THIS IS HAPPENING heeft opgericht en dat ze kunst maakt.

We zouden ook kunnen noemen dat Kiymet een Bachelor heeft afgerond in Ontwikkelingspsychologie en dat zij is afgestudeerd met een tweejarige Onderzoeksmaster International Development Studies. We zouden kunnen vertellen dat Kiymet werkt op de Universiteit van Amsterdam, waar ze onderzoeksassistent is bij een tweejarig onderzoeksproject over de rol van onderwijs in vredesopbouw, in samenwerking met UNICEF.  We zouden kunnen delen dat Kiymet bestuurslid is van Stichting Meet Kate, waar zij en Myrthe elkaar ontmoetten in 2012.

Maar, volgens ons is de samenleving te veel gericht op wat we doen, in plaats van op wie we zijn. Daarom vertellen we liever dat wij het gelukkigst zijn wanneer we omringd worden door positieve energie, wanneer we nieuwe plekken kunnen ontdekken en wanneer we anderen ontmoeten die ons inspireren. We krijgen de meeste energie als we ervaringen, kennis en plezier delen met nieuwsgierige en open mensen. Voor ons gaat het leven om verbinding: we houden ervan om anderen te zien stralen.

Kiymet Schipper

Community – Onderzoek – Workshops

Ontmoet Kiymet

Myrthe’s Zon

Als klein meisje was Myrthe altijd bezig met creëren en organiseren. Eigenlijk is er sinds die tijd niet zo veel veranderd. Haar zon is het ontwerpen van ervaringen waardoor mensen meer in contact staan met zichzelf, elkaar en de wereld om zich heen. Myrthe is ervan overtuigd dat we een wereld kunnen bouwen waar we van houden als we vrij zijn om te zijn wie we willen zijn.

Kiymet’s Zon

Kiymet houdt van mensen. De momenten waarop zij zich het gelukkigst voelt zitten vol met liefde, verbinding, avontuur en plezier. Haar Zon? Bewustzijn creëren over ieders unieke talenten en krachten, en het geloof hierin gebruiken om het vertrouwen dat mensen hebben in de wereld, in elkaar – en bovenal in zichzelf – te vergroten.