Oprichters 2018-06-01T09:30:21+00:00

Oprichters

Follow your Sun is in 2016 opgericht door Kiymet Schipper (1990) en Myrthe Oostenbach (1992).

Myrthe Oostenbach

Creatief ontwerp & ontwikkeling

Myrthe heeft een Bachelor afgerond in Internationale Betrekkingen & Organisaties en ontwikkelde learning experiences voor het Centre for Innovation van de Universiteit van Leiden. Ook was zij voorzitter van de Nederlands-Ghanese Stichting Meet Kate, en is zij actief als illustrator.

Kiymet rondde een Bachelor af in Ontwikkelingspsychologie, waarna zij is afgestudeerd met een tweejarige Onderzoeksmaster International Development Studies. Daarnaast werkte Kiymet op de Universiteit van Amsterdam als onderzoeksassistent bij een tweejarig onderzoeksproject over de rol van onderwijs in vredesopbouw, in samenwerking met UNICEF.  Ook was zij bestuurslid van Stichting Meet Kate, waar zij en Myrthe elkaar ontmoetten in 2012.

Wij zijn het gelukkigst zwanneer we omringd worden door positieve energie, wanneer we nieuwe mogelijkheden kunnen ontdekken en wanneer we anderen ontmoeten die ons inspireren. We krijgen de meeste energie als we ervaringen, kennis en plezier delen met nieuwsgierige en open mensen. Voor ons gaat het leven om verbinding: we houden ervan om anderen te zien stralen.

Kiymet Schipper

Community – Onderzoek – Workshops

Myrthe’s Zon

Als klein meisje was Myrthe altijd bezig met creëren. Eigenlijk is er sinds die tijd niet zo veel veranderd. Haar Zon is het ontwerpen van ervaringen waardoor mensen meer in contact staan met zichzelf, elkaar en de wereld om zich heen. Myrthe is ervan overtuigd dat we een wereld kunnen bouwen waar we van houden als we vrij zijn om te zijn wie we willen zijn.

Kiymet’s Zon

Kiymet houdt van mensen. De momenten waarop zij zich het gelukkigst voelt zitten vol met liefde, verbinding, avontuur en plezier. Haar Zon? Bewustzijn creëren over ieders unieke talenten en krachten, en het geloof hierin gebruiken om het vertrouwen dat mensen hebben in de wereld, in elkaar – en bovenal in zichzelf – te vergroten.