Follow your Sun | De Zon Filosofie
17415
page-template-default,page,page-id-17415,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

De Zon Filosofie

Als je jouw Zon volgt, creëer je het leven dat jij wilt leiden en straal je dit uit naar je omgeving.

Waar wij in geloven

Nog nooit leefden er zoveel jonge mensen op onze planeet: de wereld telt 1.8 miljard mensen tussen de 10 en de 24 jaar. Jonge mensen bekijken de wereld vanuit nieuwsgierigheid en openheid, zij hebben de creativiteit en fantasie die we soms lijken te verliezen wanneer we ouder worden. Het is deze generatie die de belangrijke taak heeft om de complexe sociale, economische en politieke problemen in onze snel veranderende samenleving op te lossen. Echter lijkt het huidige onderwijssyssteem deze potentie niet te benutten.

Wij geloven dat wanneer je al van jongs af aan leert het vertrouwen te hebben om de meest echte en authentieke versie van jezelf te zijn,  je het meeste te bieden hebt aan jezelf, aan anderen en daardoor aan de wereld. Daarom ontwikkelt Follow your Sun ‘learning experiences’ voor jonge mensen waarin zij zich bewust worden van wie ze willen zijn en van hun rol in de samenleving. Vertrouwen in jezelf en in elkaar is volgens ons cruciaal in het creëren van een bewuste generatie.

Follow your Sun biedt verschillende sessies aan waarin er tijd en aandacht is om te reflecteren op wie jij bent en op jouw rol in de samenleving. Iedereen kan iets bijdragen. Het is ons doel om deze unieke talenten te ontdekken en te helpen hierop te vertrouwen, zodat we deze kunnen inzetten voor jezelf en voor de wereld.

De Zon als metafoor

De Zon brengt het licht, de warmte en de energie die iedereen nodig heeft. Jouw Zon staat voor jouw dromen. Het is een metafoor voor de dingen die jou energie geven en waarvan je gaat stralen. Kortom: het leven dat jij wilt leiden.

Wanneer jij je Zon volgt, maak je de keuzes die ervoor zorgen dat jij kunt doen wat je het liefste zou willen doen. Dit is misschien niet altijd gemakkelijk, maar onthoud dat je niet je baan op moet zeggen of dat je naar de andere kant van de wereld moet verhuizen om je Zon te volgen. Ieders Zon is anders. Het zijn vaak juist de kleine dingen die je kunt veranderen om het leven voor jou en voor de wereld om je heen fijner te maken. Door deze positieve energie te delen met de wereld om je heen zul je merken dat je niet alleen jezelf, maar ook anderen kunt laten stralen.

Wat als jij jouw Zon zou volgen?

Volg jouw Zon

Het volgen van jouw Zon is een continu proces dat een positieve verandering teweeg brengt in de manier waarop jij je tot jouw wereld verhoudt.

Als Zonvolger:

  • Ontdek je jouw Zon en je unieke talenten
  • Heb je vertrouwen in jezelf, in anderen en in de wereld
  • Besluit je het leven te leiden wat je het liefste wilt
  • Reflecteer je & leer je over jouw positieve impact