Stichting Follow your Sun

Missie en visie

Door hoge prestatiedruk, verwachtingen en een veelheid aan mogelijkheden, lijkt het soms moeilijk om keuzes te maken die in lijn liggen met datgene wat jij belangrijk vindt. Wij geloven dat wanneer je al van jongs af aan leert om vertrouwen te hebben in jouw unieke talenten, je het meest te bieden hebt aan jezelf en aan de wereld om jou heen.

Follow your Sun ontwikkelt leerervaringen waarin je je bewust wordt van wie je wilt zijn en waarin je ontdekt hoe je jouw unieke talenten kunt inzetten. Vertrouwen in jezelf en in elkaar is volgens ons hard nodig in de wereld van nu. We geloven dat onze workshops voor verschillende doelgroepen waardevol zijn. We bieden daarom programma’s aan voor kinderen en jongerenvolwassenen en organisaties.

Bekijk hier een samenvatting van onze visie.

Follow your Sun lessen en workshops dragen bij aan onder andere:

Meer zelfvertrouwen

Bewustzijn over wat jij belangrijk vindt

Aandacht voor talenten van anderen

Inzicht over hoe jij jouw unieke talenten kunt inzetten

Beleidsplan (ANBI)
Jaarverslag 2020/2021
Jaarverslag 2021/2022
Jaarverslag 2022/2023
Jaarrekening 2020
Jaarrekening 2021
Jaarrekening 2022

Het bestuur

Cathelijn Feith Voorzitter

Als HR- en arbeidsmarktspecialist is Cathelijn dagelijks bezig met talent werven en ontwikkelen en mensen in hun kracht zetten via hun werk. Ze houdt van verbinding, het maken van een echte connectie; zowel privé als zakelijk. Cathelijn gaat stralen van anderen mensen helpen bij hun professionele en persoonlijke ontwikkeling en hen tot inzichten over zichzelf te laten komen.

”Geregeld stoei ik met thema’s als zelfvertrouwen, voor mijzelf opkomen en begrenzen wat voor mij belangrijk is. Ik denk dan ook dat het heel waardevol zou zijn geweest als ik als kind al meer bewust bezig was geweest met dit soort vraagstukken en zelfreflectie. Hoe jonger je hiermee begint, hoe makkelijker dit in je systeem kruipt en hoe meer je hier later profijt van zal hebben!”

Martijn Rhijnsburger Penningmeester

Als adviseur bij een ingenieursbureau maakt Martijn contracten voor bouwprojecten en houdt hij toezicht op de contractuele, financiële en planningsconsequenties van wijzigingen in de uitvoering. Martijn vindt het fijn dat in zijn functie mens en techniek samenkomen. Hij gelooft dat in zijn werk eenvoud en duidelijke communicatie cruciaal zijn: je kunt nog zoveel opschrijven, een project slaagt alleen door een goede samenwerking en vertrouwen in elkaar. Martijn krijgt energie van het ontmoeten van nieuwe mensen en hij helpt anderen graag. Zo probeert hij bij te dragen aan verbinding en een duurzame wereld.

“Ik denk dat er een hoop problemen in de wereld voorkomen kunnen worden door reflectie, (zelf)vertrouwen en verbinding. Ik heb een paar keer mee kunnen kijken met de Follow your Sun workshops en zie hoe blij de deelnemers er van worden!”

Laura Polder Secretaris

Als bevlogen docent en sociaal ondernemer houdt Laura zich bezig met doceren op de HvA en verbindt zij de “diverse werelden” rondom het onderwijs. In 2016 werd Laura verkozen tot ‘Leraar van Amsterdam’, door haar vermogen om moeilijke onderwerpen toegankelijk te maken voor jongeren. Ze houdt ervan om mensen elkaars taal te laten begrijpen en zo dichter bij elkaar te laten komen. Laura denkt graag “out-of-the-box” en probeert deuren open te krijgen die soms gesloten lijken.

“Wat wil je worden? De vraag lijkt concreet, maar er zit zo veel onder. Wat als je nooit voor jezelf hebt leren of hoeven na te denken? Hoe maak je keuzes als de rest van je omgeving daar niet mee bezig is of de paden niet kent? Dagelijks zie ik in het onderwijs en in mijn omgeving dat het deze vraagstukken zijn die meer aandacht verdienen en met diverse partijen besproken kunnen worden. Hoe eerder, hoe beter!

Organisatiegegevens

  • KvK 68434820
  • BTW 857440640B01
  • IBAN NL46ABNA0246076607
  • Adres Heeswijkstraat 17 2275 EA Voorburg
  • ANBI Sinds 1 januari 2018 is Stichting Follow your Sun in het bezit van de ANBI-status

Partners

De lesprogramma’s van Stichting Follow your Sun worden mede mogelijk gemaakt door: