Loading...

Follow your Sun voor organisaties

Een groot deel van ons leven spenderen we op ons werk. Uit onderzoek blijkt dat wanneer ons potentieel niet wordt benut, we slechter functioneren. Follow your Sun is er daarom van overtuigd dat ieder team de meeste waarde genereert als teamleden aangemoedigd worden om hun talenten in te zetten. Dat betekent dat zij tijd besteden aan datgene waar zij goed in zijn en daarmee bijdragen aan dat wat zij belangrijk vinden.

In een Follow your Sun workshop ontdekken teamleden hun unieke talenten en kernwaarden en leren zij hoe zij deze kunnen inzetten voor zichzelf, voor het team en voor de organisatie. Dit zorgt ervoor dat de motivatie van de werknemers groeit en dat iedereen met (meer) plezier werkt. Door elkaars talenten te leren kennen wordt de samenwerking binnen het team bovendien versterkt. Dit leidt vervolgens tot een betere sfeer én meer productiviteit op de werkvloer.

Follow your Sun workshops dragen bij aan:

Inzicht in jouw talenten en kernwaarden

Bewustzijn van de talenten van andere teamleden

Meer onderling vertrouwen en plezier op de werkvloer

Meld je aan

Leerdoelen

  • Teamleden ontdekken hun Zon (op de werkvloer)
  • Teamleden leren te geloven in hun eigen talenten
  • Teamleden leren te waarderen dat iedereen verschillende talenten heeft
  • Teamleden ontdekken wat zij belangrijk vinden voor zichzelf en voor de wereld om hen heen
  • Teamleden leren dat zij hun eigen (werk)omgeving positief kunt beïnvloeden

Methodiek

De workshops zijn gebaseerd op verschillende bewezen theorieën, waaronder positieve psychologie, oplossingsgerichte coaching en cognitieve gedragstherapie.

  • Reflectie: groepsgesprekken en schrijfopdrachten
  • Creatieve expressie: o.a. tekenen en moodboards/collages
  • Schrijfopdrachten: o.a. mindmaps en brainstorms
  • Beweging- en spel: o.a. ontspanningsoefeningen en ‘Your gold’

Aanpak

Ieder mens en iedere groep is uniek. Wij vinden het dan ook belangrijk dat workshops voor organisaties op maat worden gemaakt. Dit betekent dat het programma wordt afgestemd op de behoeften van de teamleden. Er is continu ruimte om input en feedback te geven, zodat de workshop zo goed mogelijk aansluit bij de vraag van de organisatie.

Follow your Sun werkte samen met o.a.:

Reacties

 ”Follow your Sun biedt een verrijkend perspectief in het wetenschappelijk onderwijs dat voornamelijk gericht is op het intellect. Het is van grote waarde om aandacht voor het individu en zijn of haar waarden, dromen en purpose toe te voegen aan universitaire onderwijsprogramma’s.”

Directeur PLNT Leiden

”The session flowed really well, the group enjoyed it a lot and were very responsive to the activities. The activities complimented each other well and we definitely reached the goal of the session. It was very refreshing to speak to people who are so passionate about what they are doing and who have such a firm belief in the potential of the youth. Thank you so much for all the effort and the high quality of the work.”

Stellenbosch University, South Africa

”We kijken terug op een succesvol Activist Lab, zeker ook dankzij jullie bijdrage. We hebben de samenwerking als heel fijn ervaren.”

PAX voor vrede