Loading...

Follow your Sun voor volwassenen: Wat is jouw Zon?

Jouw Zon is een metafoor voor de dingen die jou energie geven en waarvan je gaat stralen. Kortom: het leven dat het beste bij jou past. Waar wil jij het liefst je tijd, energie en aandacht aan besteden? Tijdens de workshops van Follow your Sun ontdek jij hoe je jouw unieke talenten kunt inzetten voor jezelf en de wereld om je heen.

In onze huidige maatschappij lijkt het soms ingewikkeld om keuzes te maken die in lijn liggen met dat wat jij belangrijk vindt. Er zijn immers veel mogelijkheden, maar tegelijkertijd is er ook een hoge druk om te presteren door verwachtingen van onszelf en van anderen.

In groepsworkshops of individuele sessies nemen we de tijd om te ontdekken waar jij blij van wordt, waar je goed in bent en wat je belangrijk vindt voor jezelf en jouw omgeving. Vervolgens leer je hoe je stappen kunt ondernemen om het leven te gaan leiden dat het beste bij jou past.

Follow your Sun workshops bieden jou:

Zelfinzicht

Bewustzijn van jouw talenten

Vertrouwen in jezelf en in anderen

Meld je aan

Leerdoelen

  • Deelnemers ontdekken wie zij zijn en waar zij van gaan stralen
  • Deelnemers leren te geloven in hun eigen talenten
  • Deelnemers leren te waarderen dat iedereen verschillende talenten heeft
  • Deelnemers krijgen een positiever zelfbeeld
  • Deelnemers ontdekken wat zij belangrijk vinden voor zichzelf en voor de wereld
  • Deelnemers leren zij dat zij hun eigen omgeving positief kunt beïnvloeden

Methodiek

De workshops zijn gebaseerd op verschillende bewezen theorieën, waaronder positieve psychologie, oplossingsgerichte coaching en cognitieve gedragstherapie.

  • Reflectie: groepsgesprekken en schrijfopdrachten
  • Creatieve expressie: o.a. tekenen en moodboards/collages
  • Schrijfopdrachten: o.a. mindmaps en brainstorms
  • Beweging- en spel: o.a. ontspanningsoefeningen en ‘Your gold’

Aanpak

Ieder mens en iedere groep is uniek. Wij vinden het dan ook belangrijk dat workshops op maat worden gemaakt. Dit betekent dat het programma wordt afgestemd op de behoeften van de deelnemer(s). Er is continu ruimte om input en feedback te geven, zodat de workshop zo goed mogelijk aansluit bij de vraag van de groep.

Reacties van deelnemers

De Zon-tool is een eenvoudige tool die leidt tot complexe inzichten.

Deelnemer , Follow your Sun workshop

”Goede persoonlijke begeleiding zonder te aanwezig te zijn. Jullie leiden ons op een heel natuurlijke manier door de avond. Het was erg positief en fijn om zo bezig te zijn met onze dromen, doelen en talenten. Jullie zijn geweldig lieve, inspirerende, wijze en enthousiaste vrouwen met een heel mooie Zon! Bedankt voor dit!”

Deelnemer , Follow your Sun workshop

”Ik heb op een makkelijke manier inzicht gekregen in mijn passies, talenten, kwaliteiten en visie. Om dit met kinderen te doen is helemaal super! Vaak hebben ze deze ‘voorbeelden’ niet van huis uit meegekregen.”

Deelnemer, Follow your Sun workshop