Geluk voor ons is aandacht, energie en ervaringen delen om samen met anderen bewust een wereld te bouwen.

Wij geloven dat iedereen Superpowers heeft. En dat is goed nieuws, want deze maken jouw eigen wereld en die van iemand anders mooier en gelukkiger. Superpowers zijn er altijd. Het zijn talenten en kwaliteiten die jou uniek maken en die je altijd kunt inzetten.

Omdat wij denken dat niet iedereen zijn Superpowers optimaal gebruikt, gaan we in deze workshop op zoek naar jouw ruimte om te groeien. Waar word jij blij van? Wat geeft jou energie? Waar heeft de wereld volgens jou meer van nodig? We onderzoeken manieren om je Superpowers in te zetten in jouw dagelijkse leven. Bovendien bekijken we of we met al onze Superpowers samen een stukje wereld kunnen bouwen en hoe deze er dan uit ziet.

In de workshop komen allerlei technieken voorbij: van persoonlijke reflectie, artistieke expressie tot mindfulness en design thinking. De workshops ontwikkelen we samen met jou, dat betekent dat iedere workshop anders is.

We kijken er naar uit je te zien op 28 mei bij Seats to Meet in Utrecht!

Kijk voor meer informatie op de website van Geluksroute Utrecht.